Congres Național al Organizaţiei Femeilor Liberale. Sunt două candidate pentru funcţia de preşedinte – FOTO/VIDEO

În acest moment au loc alegeri la Organizația Femeilor Liberale.

Vineri, 31 martie, are loc Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale, care se desfășoară la Palatul Parlamentului, fiind două candidate pentru funcţia de preşedinte.

Nicoleta Pauliuc și Cristina Trăilă și-au anunțat candidatura pentru șefia Organizației Femeilor Liberale.

Prezenți la eveniment sunt Lucian Bode, secretarul general al PNL, Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului și președinte PNL Argeș. Nicolae Ciucă, liderul PNL, va intra în direct din Suedia, unde se află într-o vizită de lucru.

De asemenea, este invitată și Natalia Gavrilița, fost premier al Republicii Moldova.

1400 de doamne și domnișoare liberale sunt așteptate să ia parte la acest eveniment.

Cele două candidate la șefia Organizației Femeilor Liberale

Nicoleta Pauliuc, președinta comisiei de Apărare din Senat, a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale cu un program intitulat „Pentru România, cu suflet”.

„Aşa cum am făcut pe întreaga perioadă a carierei mele politice, vreau să fiu parte a soluţiei, vreau să construiesc, vreau să-mi folosesc priceperea şi energia pentru a urni lucrurile în direcţia bună”, a anunțat senatoarea într-o postare pe Facebook.

Aceasta susține că principalul obiectiv din postura de președinte al organizației de femei liberale va fi adoptarea propunerilor legislative care prevăd promovarea egalității de șanse:.

„Există propunerea legislativă care stabileşte o cotă de gen de 1/3 din candidaţii de pe locurile eligibile la alegerile parlamentare şi o alta care prevede 30% pentru locale; există, de asemenea, și propuneri de modificări la Legea finanţării partidelor în funcţie de numărul de femei şi tineri pe listele electorale. Aceste legi trebuie adoptate şi, din postura de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, voi face din acest lucru un obiectiv principal al activităţii mele”, a precizat Nicoleta Pauliuc.

De asemenea, pentru funcția de președinte al organizației femeilor liberale s-a înscris și deputata Cristina Trăilă, membră tot în comisia Juridică din Senat.

„Astăzi mi-am depus candidatura pentru un mandat de Președintă a Organizației Femeilor Liberale! Cred în această organizație, cred în puterea femeilor de a construi lucruri durabile, cred în forta echipei pe care o cunosc și cred în principiile și valorile care ne unesc! Puterea este în fiecare dintre noi, iar unite putem reuși în fiecare demers pe care ni-l propunem”, a anunțat Cristina Trăilă, care candidează sub sloganul „Unite pentru reușite”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati