Consilierii generali PSD București convoacă ședință extraordinară pe subiectul deratizării și dezinsecției

Aurelian Badulescu, liderul consilierilor generali PSD București, atrage atenția că ”NU suportă amânare” subiectul programului unitar de acțiune și dezinsecție pentru anul 2021. Drept urmare, Grupul Consilierilor Generali PSD solicită convocarea de îndată în ședința extraordinară a CGMB.

”𝐀𝐣𝐮𝐧𝐠𝐞 𝐜𝐮 #𝐢𝐦𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐚‼️

Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, ⚠️𝐬𝐮𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐍𝐔 𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚̆ 𝐚𝐦𝐚̂𝐧𝐚𝐫𝐞. ⚠️ Cel puțin, dacă te interesează de #sănătatea bucureștenilor.

Din păcate, pentru #NicusorDan și „ai lui” problematica #deratizării și #dezinsecției 𝐍𝐔 reprezintă priorități. Altfel, nu se explică faptul că rapoartele de specialitate din luna ianuarie și raportul de aprobare din luna martie au rămas fără ecou.

Văzând lipsa de #implicare în probleme cu adevărat urgente și esențiale pentru #comunitate, 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐚𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐨𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢𝐧 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆ 𝐚 𝐂𝐆𝐌𝐁‼️

Revenim cu detalii pe acest subiect important pentru #sănătatea #comunității pentru că ne pasă!”, a scris Bădulescu pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati