Continuă ridicarea vehiculelor abandonate din Sectorul 2 – FOTO

2

Poliția Locală Sector 2 și Administrația Domeniului Public Sector 2 continuă campania de eliberare a domeniului public prin ridicarea vehiculelor scoase din uz. 

”Având de partea lor Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, cele două instituții conlucrează în sprijinul comunității prin eliberarea locurilor de parcare, unele blocate de ani de zile.”, arată instituția într-un comunicat de presă.

Mai mult, se elimină depozitele de gunoaie care se formează frecvent sub caroseriile respective și în jurul lor, precum și adăposturile ad-hoc ale oamenilor străzii.

”Nu odată, persoanele fără adăpost aleg să locuiască în vehiculele abandonate și să le transforme în locuri de depozitare a deșeurilor adunate de pe străzi.”, atrage atenția Poliția Locală Sector 2.

2 COMENTARII

  1. dar faptul c primaria sectorului 2 a dat spre ocupare parcari direct pe trotuar cum este???aici la stadionul natinal vis-a-vis…sunt masini parcate directi pe trotuar care vin aproape de geamurile magazinelor de nici nu mai ai loc sa treci daca mai ai si un carut cu copil…sa va fie rusine…nu mai zic de mizeria care se face de la cei care beau la usa magazinului de jocuri de noroc…tc..etc….florariile care ocupa strata inca vreo 3-4 metri inafara florariilor..etc….

  2. Penibila prioritizare a Serviciului Protectia Mediului din cadrul PLS2 ai carei agenti neglijeaza in continuare zona cartierului Floreasca, unde, pe str. Puccini, via-a-vis de imobilul cu nr.11 si in spatele celui din str. Glinka nr.3, in mod constant, pe o suprafata considerabila, se afla resturi menajere, de materiale de constructie si textile, etc, etc, devenite istorice. Conform prevederilor Legii nr.27/1994 a impozitelor si taxelor locale, dar mai ales ale Codului Fiscal, din sumele colectate la bugetul local si reprezentand obligatii fiscale de plata ale cetatenilor sectorului 2 acestia au dreptul constitutional corelativ la servicii publice corespunzatoare, printre care cel de asigurare a Protectiei Mediului, cel de mentenanta a spatiilor verzi cat si cel de control al activitatilor subsecvente. Noi, cetatenii ne-am achitat si ne achitam de obligatiile de plata catre stat in termenele legale sau cu riscul suportarii de penalitati de intarziere. Statul, prin intermediul administratiei publice locale, respectiv PS2, Consiliu local si PLS2, generos finantate pentru cheltuieli de personal, in mod simetric, CAND ne vor arata respectul cuvenit de contribuabili onesti si corecti prin intrarea in atributiile legale si aducerea acestora cu celeritate la indeplinire ???!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version