Controale la măști și bilete, pe mai multe linii STB

1
Facebook / Societatea de Transport București - STB SA

Echipe mixte de control ale Societății de Transport STB SA, împreună cu Jandarmeria Județului Ilfov, desfășoară astăzi o nouă acțiune de prevenire a infracționalității, a comerțului ilegal, a cerșetoriei în mijloacele de transport în comun.

Totodată, pe mai multe linii STB se verifică titlurile de călătorie, precum și purtarea în mod corespunzător a măștii de protecție.

În cadrul acestei acțiuni, persoanele care se deplasează fără să respecte regulile de conduită socială impuse de actuala pandemie, care circulă fără bilet și care desfășoară acțiuni ilegale, vor fi sancționate.

Prin aceste demersuri, STB SA dorește să asigure un confort sporit utilizatorilor săi și un mediu sigur de deplasare. A fi responsabil în această perioadă este mai mult decât un act civic, ține de sănătatea ta, a celor apropiați ție și a tuturor celor din jur.

1 COMENTARIU

  1. jegosi astia sa faca baie mai intai si dupa aia sa vina sa ma controleze . A mai venit acum ceva timp in urma la mine intr-o Duminica trei controlori doi barbati si o femeie aia puteau ea era beata , i-am dat jos din masina de nu s-au vazut dupa ce l-am sunat pe fostul sef RATB care s-a enervat la culmea ca el era in weekend la Moieciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version