Copiii se întorc la cursurile gratuite de la „Conacul Golescu-Grant” din Sectorul 6

La Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu-Grant”, din Sectorul 6, copiii se întorc în sălile de curs. După ce au studiat de la distanţă, beneficiarii centrului din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și-au revăzut de joi instructorii şi colegii, pregătiţi să se joace şi să înveţe lucruri noi.

Limbi străine, informatică, tenis, canto, dans sau teatru sunt câteva dintre disciplinele pe care cei mici au ocazia de a le studia gratuit, prin intermediul unui sistem de predare nonformal, care pune accent pe dezvoltarea abilităţilor înnăscute şi cunoaşterea de sine.

Mai sunt locuri libere la cursurile oferite gratuit copiilor din comunitate. Cei mici sunt așteptați să înveșe la următoarele discipline: informatică, arte plastice, limba spaniolă, teatru, dans, dans sportiv, multisport, canto şi tenis.

De asemenea, copiii sunt aşteptaţi la cursul de învăţare eficientă, predat de instructorul Marian Cernăuţeanu, care pune în practică tehnici de însuşire rapidă şi eficientă a materiilor predate la şcoală, ajutând elevii să ia note bune şi să depăşească disconfortul temelor pentru acasă sau al extemporalelor.

Înscrierile la cursurile enumerate se pot face online, accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerVV0lFJT-jGTiNgJNHbBAkzlwZnomjSrGsyrcJ6mXJcQzEQ/viewform

Începând cu anul 2012, peste 1.000 de copii frecventează anual cursurile gratuite de educaţie nonformală oferite de Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu-Grant”, în incinta unei clădiri cu semnificaţie istorică, înscrisă în Patrimoniul Naţional al României.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati