Cora introduce realitatea virtuală într-un magazin din București

Retailerul cora, parte a grupului Lous Delhaiz, a creat pentru clienți posibilitatea efectuării unui tur virtual al hypermarketului Pantelimon din București, prin realitatea virtuală. Astfel, clienții pot vedea de acasă pe ce raft sunt produsele pe care le vor pentru a cumpăra mai rapid.

Înainte de a merge la cumpărături, cienții cora vor putea vedea unde sunt amplasate produsele pe care și le doresc prin realitatea virtuală. Practic, aceștia vor putea face un tur virtual prin hypermarketul cora pantelimon, accesând site-ul companiei.

Cum aranjarea produselor este similară în toate unitățile cora, indiferent în ce magazin vor merge la cumpărături, se vor putea orienta mai rapid pentru a reduce timpul din magazin, scrie economica.net.

Turul Virtual Reality, disponibil pe site-ul cora, realizat în hipermarketul nostru cora Pantelimon te ajută să te orientezi în privința ofertei de produse specifice Crăciunului, ca și al display-ului produselor în magazin. Sperăm astfel să îi ajutăm pe clienți să își eficientizeze vizita”, a spus Anca Popescu, directorul hipermarketului cora Pantelimon.

”Filmarea VR e o imersiune în realitate, nimic nu poate fi trucat, omis sau dimpotrivă evidențiat: totul e cât se poate de obiectiv, te plimbi printre rafturi așa cum te-ai plimba și în hipermarket. Calitatea implantării realizate de colegii noștri e surprinsă fără „machiaj” și mă bucur că tehnologia ne-a ajutat să arătam valoarea muncii lor”, a adaugat Camelia Popescu, Comunicare și publicitate cora Romania.

Totodată, în zona tradițională, cora a remodelat anul acesta hipermarketul cora Pantelimon printr-o investiție de 3 milioane de euro, iar în toate hipermarketurile au fost introduse casele self check-out.

Brandul cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent pe piața românească din 2003. Grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău și Ploieşti.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati