Crucea Roşie Română a achiziţionat un milion de măşti sanitare

Crucea Roşie Română anunţă achiziţia a un milion de măşti sanitare. Acestea au ajuns în depozitul central al Crucii Roşii Române şi au fost distribuite către Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei de Frontiera, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Imigrări, Agenţiei Naţională de Administraţie Fiscala şi filialelor de Cruce Roşie din toată ţara.

Măştile vor ajunge la personalul angajat şi la voluntarii care intră în contact direct cu persoanele afectate de COVID-19.

Valoarea achiziţiei de măşti sanitare este de 794 000 euro şi a fost realizată cu sprijinul financiar al mai multor companii naţionale: ROMGAZ, Societatea OIL TERMINAL SA, Societatea Naţională NUCLEARELECTRICA SA, Societatea de Producere a Energiei in Hidrocentrale HIDROELECTRICA SA, Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A și Societatea CONPET SA Electrica Furnizare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati