”Culorile verii pe aripi de fluture”, atelier pentru copii, la Antipa

Copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani sunt aşteptaţi la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” la atelierele re-creative de science & craft intitulate „Culorile verii pe aripi de fluture”, care combină scurte ghidaje tematice, prezentări, jocuri şi activităţi de lucru manual.

„Dintre toate insectele, fluturii au ocupat un loc aparte în inimile noastre. Cum în fiecare vară, în sera din curtea muzeului fluturii exotici poposesc la noi, vrei să afli mai multe despre ei? Dacă ai între 6 – 10 ani te aşteptăm la atelierele de science & craft despre fluturi ‘Culorile verii pe aripi de fluture’. În cadrul atelierului, ne vom minuna de coloritul, de zborul jucăuş sau de pofta de mâncare a fluturilor din seră. Vom vorbi despre tehnicile ingenioase de camuflare ale acestor insecte şi poate vom fi norocoşii care vor vedea momentul ‘naşterii’, adică al transformării lor miraculoase din pupă în fluture”, se arată într-un comunicat de presă.

Atelierele se desfăşoară miercuri, în grădina muzeului, între orele 10,15 şi 11,15. Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari, în limita a 15 locuri/grupă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati