Curtea de Conturi, din nou în control la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand spune că va depune plângere penală împotriva șefului instituției

0
108

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că va depune plângere pentru abuz în serviciu împotriva preşedintelui Curţii de Conturi, în contextul în care la Primăria Sectorului 1 a venit un nou control al acestei instituţii.

„Vin din ce în ce mai des, în ultima perioadă, semn că se apropie alegerile. (…) Au trimis Curtea de Conturi în control în urma unei ‘analize de risc’ pentru a analiza contractarea şi folosirea împrumuturilor!

Am solicitat această analiză să îmi fie prezentată şi ea nu există, nu mi-a fost dată. Pur şi simplu se decide în plenul Curţii de Conturi că trebuie să fie un nou control la PS1 pentru că aşa vrea PSDPNL.

Nimic despre alte sectoare conduse de PSD. Acolo nu există nici un risc.

Îl anunț aici pe Marcel Ciolacu că voi depune împotriva președintelui Curții de Conturi numit de PSD o plângere pentru abuz în serviciu. Și să vedem clar cine stabilește aceste controale, câte controale s-au făcut la primăriile PSDPNL în ultimii 3 ani și de ce.”, a scris Clotilde Armand, joi, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.