Dan Negru: „Postarea mea cu mașinile electrice, cu 7 milioane de vizualizări, deşi nu e fake news, e blocată! Nu-i bai! Ai noștri le raportează, nu ai lor”

1
725

Postarea cu mașinile electrice din America cu 7 milioane de vizualizări e blocată! Nu-i bai! Mă asteptam ! Ai noștri le raportează, nu ai lor. Denunțul ca și trădarea vin întotdeauna de la ai tăi, nu de la ceilalți!”, scrie, pe Facebook, Dan Negru.

„Factual.ro e compania românească. Face exces de zel, e o caracteristică românească excesul de zel în fața angajatorului. Factual exagerează făcând rapoarte de multe ori neadevărate. Piața de mașini electrice americană e mică în comparație cu mașinile termice. Ford a suspendat investițiile în mașini electrice, e știre oficială.

Tot știre oficială e că Hertz își vinde o mare parte din flota de mașini electrice pentru ca nu e perfomanta. Postarea mea nu a fost fake news! Dar nimeni nu are curajul să verifice cine e factual.ro care se ocupă de reportul opiniilor în online romanesc. Și care sunt încasările lor anuale. Nimeni din presa românească nu are curajul să vorbească despre unul din instrumentele de cenzura din online romanesc: Acesta e site-ul lor: https://www.factual.ro/…/partial-fals-piata-masinilor…/Au și pagina de FB”, scrie Dan Negru.

”E din nou știre. NU CANDIDEZ !”

  • În altă ordine de idei, el spune: „Candidatura mea prin politică e o minciună care reapare mereu în ziare! E din nou știre. NU CANDIDEZ ! Dar mă îngrijorează sondajul unor partide în Timișoara în care apar cu vreo 45%. Ce să caut eu, prezentatorul acolo? Dacă votăm pasional, fără creier, votăm iar strâmb! Opera din centrul Timișoarei a fost construită pe vremea când Karoly Kuttel a fost primar. El și-a cheltuit o mare parte din averea personală pentru construcția clădirii. A murit la 57 de ani și n-a apucat s-o vadă terminată. Ăștia sunt oamenii de care are nevoie Timișoara! De oameni mari și nu de păcălicii care au fost primari în ultimii 30 de ani. Și nicidecum de un păcălici de la tv ca mine! â

Orwell avea dreptate : “un popor care alege politiceni corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă ci complice”. Eu, de fiecare dată când am votat am devenit complice”, a conchis sursa citată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.