Dan Tudorache: Vă propun să vă înscrieți în cursa pentru obținerea a două bilete la primul zbor București-Jersey City

Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache a lansat un concurs prin care propune locuitorilor din sector să se înscrie în cursa pentru obținerea a două bilete la primul zbor București-Jersey City și retur, care va avea loc în perioada martie-aprilie 2020.

„CONCURS! LIKE, SHARE și TAG și vezi New Jersey și New York-ul! Pe 15 august, chiar tu poți fi reprezentantul Sectorului 1 în orașul american Jersey City!

La împlinirea unui an de la înfrățirea dintre Sectorul 1 și orașul învecinat cu New York-ul, Jersey City, în calitate de primar al Sectorului 1, vă anunț că demersurile pentru a lansa un zbor direct între București și Jersey City sunt avansate.

Cu această ocazie, vă propun să vă înscrieți în cursa pentru obținerea a două bilete la primul zbor București-Jersey City și retur!”, a scris Tudorache, pe Facebook.

  • Condițiile de participare sunt simple: dai like și share la această postare, dai like la pagina de Facebook Dan Tudorache și în comentariu – tag persoanei cu care vrei să pleci la Jersey City!.

Primarul spune că prin intermediul random.org, pe 15 august, vor fi trași la sorți cei doi câștigători ai biletelor de avion.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati