Daniel Ghiță – VIRULENT la adresa președintelui: Horea, Cloșca și Crișan(eroii României) – UMILIȚI de Klaus Iohannis

1

Horea, Cloșca și Crișan, sunt eroii României. Umiliți de Klaus Iohannis și slugile lui. Rușine, că vă bateți joc de eroii noștri, pe bani publici., acuză Daniel Ghiță, într-o postare pe facebook.

După ce a solicitat ministrului Culturii și Identității Naționale, Bogdan Gheorghiu, clarificarea condițiilor în care a fost amplasată statuia baronului Samuel von Brukentahl în Piața Mare din Sibiu, inaugurată în prezența președintelui Iohannis, baronul fiind guvernatorul Transilvaniei în timpul reprimării sângeroase a răscoalei din 1784 și a excuției atroce a lui Horia și Cloșca, astăzi, fostul luptător K1 l-a acuzat direct pe Iohannis, într-o postare pe facebook, că a umilit eroii României: Horea, Cloșca și Crișan, sunt eroii României. Umiliți de Klaus Iohannis și slugile lui.

Daniel Ghiță – cere CLARIFICĂRI în legătură cu statuia baronului Samuel von Brukentahl din Sibiu, inaugurată de Iohannis: Baronul a fost guvernatorul Transilvaniei în timpul reprimării sângeroase a răscoalei din 1784 și a excuției atroce a lui Horia și Cloșca

Horia closca crisanGhiță: ”Copiii trebuie să învețe cine sunt eroii României!”

Vă rog, ascultați acest cântec patriotic.”, mai recomandă parlamentarul în postarea de pe pagina sa de facebook.

 

Ghita: Lăsați un mesaj pentru statuia lui Brukenthal la Sibiu.

”2021 românii au devenit iobagi in propria țară!”, conchide deputatul PSD Ilfov, Daniel Ghiță, în postarea de pe facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version