Deputat de București, de Ziua Națională: Gândul meu se îndreaptă către toți cei care au făcut posibilă înfăptuirea și păstrarea Marii Uniri de la 1918

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a postat un mesaj de Ziua Naţională a României pe pagina sa de facebook – amintind de ”toți cei care au făcut posibilă înfăptuirea și păstrarea Marii Uniri de la 1918” și de ”românii care trăiesc astăzi în țară și peste hotare și care nu au uitat respectul față de țară și atașamentul față de valorile naționale”

”Astăzi este Ziua Națională. Gândul meu se îndreaptă către toți cei care au făcut posibilă înfăptuirea și păstrarea Marii Uniri de la 1918, către cei căzuți la datorie înainte și după acest moment, către marii oameni de stat care au știut să păstreze țara pe traiectoria corectă, în ciuda tuturor greutăților, către toți eroii cunoscuți și necunoscuți cărora le datorăm astăzi libertatea și siguranța zilei de mâine.

beatrice tudor
sursa foto: Facebook – Beatrice Tudor

În egală măsură, gândul mă poartă și către românii care trăiesc astăzi în țară și peste hotare și care nu au uitat respectul față de țară și atașamentul față de valorile naționale. Ei sunt România adevărată și lor le mulțumesc astăzi.

La mulți ani! Să aveți și să avem parte de sănătate și de vremuri tot mai bune!”, a scris Beatrice Tudor pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati