Deputat PSD de București, Beatrice Tudor, despre sezonul de gripă din Capitală: Foarte utilă informarea făcută de Gabriela Firea

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a felicitat-o pe Gabriela Firea pentru profesionismul și dedicarea cu care a gestionat subiectul cazurilor de gripă din Capitală, problemă ce ține de sănătatea bucureștenilor.

  • ”Foarte utilă informarea făcută de Gabriela Firea și foarte profesionistă gestionarea întregului subiect.

Este bine ca oamenii să știe cu exactitate câte cazuri de gripă sunt confirmate în București, cum este situația de anul acesta, comparativ cu cea de anul trecut, să știe ce măsuri s-au luat și ce pot face pentru a se ține departe de boli. La fel este foarte bine că a explicat faptul că virusul care este acum în București nu este cel din China. De altfel, nu există niciun caz confirmat de îmbolnăvire cu coronavirus în România”, a scris Beatrice Tudor pe pagina de Facebook.

Totodată, deputatul PSD compară acțiunile Gabrielei Firea cu cele ale ministrului Sănătății, care ”se preocupă acum de privatizarea sistemului”.

”Nu același lucru se întâmplă din păcate la nivelul Ministerului Sănătății. Ministrul și colegii săi de la PNL se preocupă acum de privatizarea sistemului, nu de monitorizarea evoluțiilor în cazul gripei sezoniere”, a conchis Beatrice Tudor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati