Deputat PSD de București: Legea privind carantina, aberantă/Doar în regimurile dictatoriale se mai întâlnește

Deputatul PSD Beatrice Tudor a criticat dur proiectul de lege privind carantina, afirmând că este o lege care te poate trimite în carantină obligatorie doar pe baza unei suspiciuni, așa cum doar în regimurile dictatoriale se mai întâlnește.

”Iohannis ne-a spus azi ”să respectăm aceste reguli simple: masca, distanța”. Imediat după el a venit Ludovic Orban, probabil în rol de ecou, și a zis și el același lucru. În plus, ne-a și amenințat că ne va închide iar în casă dacă va crește iarăși numărul de cazuri. Cum au Iohannis și Orban tupeul să vorbească despre ”aceste reguli simple” când ei înșiși nu le respectă. Cine să-i creadă când ne spun să purtăm mască, de vreme ce ei nu poartă nici măcar în clădirea Guvernului. Nu mai spun că și fumează, deci încalcă două legi dintr-un foc”, a afirmat deputatul PSD Beatrice Tudor, pe Facebook.

Beatrice Tudor a afirmat că mai grav este că nici unul și nici altul nu a scos nici măcar o vorbă despre legea carantinei pe care vor să o treacă prin Parlament.

”Este o lege care te poate trimite în carantină obligatorie doar pe baza unei suspiciuni. Nu te mai testează, nu te mai întreabă de unde vii, ci pur și simplu te iau și te duc. Chiar dacă nu ai niciun simptom, este suficient ca un medic te considere suspect și ești băgat cu forța la carantină. Nicăieri în lume nu există așa ceva. Este o lege aberantă care doar în regimurile dictatoriale se mai întâlnește”, a conchis social – democrata.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati