Deputat PSD – discuții cu protestatarii anti-vaccinare la sediul central al PSD din Capitală (FOTO VIDEO)

Zeci de protestatari din Capitală au mers, ieri seară, la sediile principalelor partide politice, unde au protestat împotria introducerii certificatului verde pentru angajați.

La sediul central al PSD din București, în fața manifestanților a ieșit deputatul Radu Cristescu, care, după ce le-a explicat poziția social-democraților legată de certificatul verde, a invitat pe câțiva reprezentanți în sediul partidului unde a fost înregistrată și o petiție a manifestanților.

Acesta i-a liniștit pe protestatari, asigurându-i că parlamentarii PSD Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel nu sunt pentru certificatul verde în această formă.

  • Cristescu: Să aveți încredere în Partidul Social Democrat – partid care a votat în Senat împotriva acestui certificat verde.

Cristescu discutii antivaccinisti sediul PSDTotodată, parlamentarul le-a spus manifestanților adunați în fața sediului PSD că nu este corectă abordarea(făcând referire la sulurile de hârtie igienică de pe gardul sediului social-democraților) ținând cont de votul din Senat(PSD a votat împotriva certificatului verde).

”PSD încearcă să îmbunătățeacă tot ce se poate îmbunătății legat de certificat, dar niciodată nu va vota împotriva românilor, niciodată!”, a mai puctat liderul PSD.

După mai multe discuții la poarta sediului central al PSD din București, deputatul Cristescu i-a invitat pe câțiva reprezentanți ai protestatarilor în interiorul sediului unde a fost înregistrată și o petiție care va fi discutată în forurile de conducere și de cei din zona de sănătate din cadrul PSD.

Petitie PSD anti vaccinisti
Foto:facebook.com/www.Aurelian.RO
PSD protestatari
Foto:facebook.com/www.Aurelian.RO

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati