Deputatul de Ilfov Daniel Ghiţă: M-a atacat unul din fraţii Muraru pentru că apăr istoria adevărată a României; îmi este rușine cu așa politruci înaintați în funcții-cheie

0
Deputatul PSD Daniel Ghiţă a reacţionat, pe Facebook, după ce a fost atacat de unul dintre fraţii Muraru pentru că apără istoria adevărată a României.
  • Deputatul social-democrat spune că cei doi fraţi Muraru, Andrei şi Alexandru, din Iaşi, sunt abonaţi la banul public şi că într-o ţară unde ar exista Justţie nu ar avea ce să caute în funcţii importante din statul român.
Daniel Ghiţă spune că ori de câte ori cineva spune adevărul, există „cozi de topor” care sar ca la comandă pentru a înăbuşi acea voce.
  • „M-a atacat unul din frații Muraru pentru că apăr istoria adevărată a României!
După cum știți, sunt nou în politică. Nu am avut și nu am afaceri cu statul, Nu am deținut nicio funcție publică până nu am ajuns parlamentar, nu sunt abonat la banii publici, așa că tot ce am realizat a fost prin multă muncă și sacrificii.
  • Campion nu ajungi pe “pile”! Am fost singur în ring, unde nu te ajută nimeni. Te confrunți cu moartea în fiecare luptă si trebuie să ai o stăpânire de sine desăvârșită. Tactica este mentală și presupune cunoaștere de sine. O mică greșeală și pierzi lupta. Nu este ca la politrucii promovați în funcții, oameni care nu au făcut nimic în viața lor, dar defilează cu diplome false, și care se laudă că sunt deștepții națiunii!
Dacă erau deștepți, nu ajungea țara într-un asemenea hal!
  • Toți au zeci de diplome, doctorate, dar sunt slugi ticăloase și criminali ai națiunii române!
Ca să vedeți cine mă atacă pe mine: unul din frații Muraru. Cei din Iași, de unde provin acești frați, știu mai bine și multe despre cei doi frați Muraru că sunt abonați la banul publicul și ajung întotdeauna în funcții cheie, încercând sa falsifice istoria României sau dreptul la adevăr.
Citez:
  • „Creația pușcariasului Relu Fenechiu, Andrei Muraru a devenit el însuși un condamnat și în mod normal nu ar mai avea ce să caute într-o funcție atât de importantă ca cea de la Administrația Prezidențială. (…) Andrei Muraru a fost promovat împreună cu geamănul sau, Alexandru Muraru, un alt individ cercetat penal, pentru FURT de documente ministeriale, de pușcăriașul Relu Fenechiu, puși să conducă instituții importante la nivel central și astfel să facă jocurile liberalilor la vârf. Andrei Muraru a pierdut definitiv un proces civil intentat de profesorul universitar dr. Corneliu Turianu, pentru acțiune în răspundere delictuală, șantaj și defăimare, și a fost obligat de Tribunalul București la plata către reclamant a sumei de un euro despăgubiri morale”, arăta un articol publicat de bzi.ro în 2016.
Iată ce relatează și Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook despre frații Muraru, postare care atrage reacția unor foști colaboratori de la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER), unde Andrei Muraru a ocupat chiar funcția de președinte executiv (2012-2014):
  • „Alexandru Muraru este acum în Parlament din partea PNL-ului. CV-ul a apărut după articolul din Libertatea deși este membru de mulți ani al consiliului de administrație (CA) de la Radio. Fratele domnului Muraru, Andrei, este consilier prezidențial și a fost și el membru al CA la Televiziunea Română, căci lucrurile astea se transmit în familie. Din 2005 până în 2009, Alexandru a fost consilier al primului ministru, lucru care, desigur, a permis fratelui Andrei să devină expert pe relații externe la Camera de Comerț în București imediat ce a terminat Istoria la Iași. Pentru trei luni, căci apoi a trecut imediat și el consilier al primului ministru, că aveam guvern liberal meritocratic bazat pe frăție. În timp ce muncea zi și noapte pentru țărișoară la Cancelaria Primului Ministru, Andrei a devenit Expert și apoi Șeful Biroului de Cercetare la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului (acum IICCREM) la București, iar în timpul liber făcea și un master la Iași. Între 2007 și 2009, în timp ce este Consilier al Directorului General la Arhivele Naționale, plătit de Cancelaria primului ministru, este, în același timp, și Șef al Serviciului de Investigații Speciale sau expert la IICCREM și începe și un doctorat la Iași pe o bursă pe fonduri europene pe trei ani, că doar se poate.”
  • Alexandru Muraru a folosit ziarul in scop propriu?!
  • Un citat postat de mine, preluat de la istoricul #GicăManole, despre adevărata istorie a monarhiei germane din România a devenit ținta tuturor cozilor de topor, care au început să mă atace și pentru că am menționat Răscoala din 1907! Da, petrecută pe vremea monarhiei.
  • Dar uite că avem oameni dubioși, puși pe funcții cheie stat, care intenționat distrug tot ce este românesc și încearcă să ne falsifice Istoria .
Când spui adevărul, încep cozile de topor să iasă repede la suprafață, doar sunt plătiți cu banii publici să facă asta, în timp ce românii trăiesc din 1000 lei lunar după 33 de ani de muncă.
  • Îmi este mie rușine cu așa politruci, înaintați în funcții cheie, care nu au dat dovadă decât de slugărnicie, oportunism și tupeu!
Ăștia sunt politicienii României? Pe unii ca ei îi lăsăm să ne conducă țara?
Cum ajung aceștia în cele mai importante funcții din România?
  • Fără cozi de topor și slugi în funcții publice! Nihil Sine Deo!”, scrie Daniel Ghiţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version