Deputatul Pecingina, la Comitetul de Coordonare al Clubul Elevilor Liberali: PNL Sector 3 are viitorul asigurat

Deputatul Gheorghe Pecingina, prim-vicepreședinte al PNL Sector 3, a participat la Comitetul de Coordonare al Clubul Elevilor Liberali. El a transmis un mesaj tinerilor liberali, ”acești tineri entuziaști”, pe care îi felicită pentru implicare: ”PNL Sector 3 are viitorul asigurat. Este îmbucurător că există competiție și dezbatere”.

”Am participat astăzi, în calitate de prim-vicepreședinte al PNL Sector 3, la Comitetul de Coordonare al Clubul Elevilor Liberali Sector 3.

Văzând acești tineri entuziaști, pot spune că PNL Sector 3 are viitorul asigurat. Este îmbucurător că există competiție și dezbatere, pentru că doar în acest mod echipa poate ieși mai unită.

În societatea de astăzi, când alternativele sunt la tot pasul, implicarea tinerilor în organizațiile speciale ale PNL, nu poate să genereze decât progres. Vreau să le mulțumesc că au ales să participe, într-o zi de sâmbătă, la un proces democratic și îi asigur de tot sprijinul PNL Sector 3.”, a scris Gheorghe Pecingina pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati