Deputatul Vlad Popescu PIEDONE, fiul fostului primar de la Sectorul 5 – mesaj subliminal la început de sesiune parlamentară: Sunt pregătit pentru această toamnă de foc…

Deputatul Vlad Popescu PIEDONE, fiul fostului primar de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, a scris un mesaj la început de sesiune parlamentară, arătând că au probleme pe care trebuie să le rezolve urgent, precum reducerea facturilor la energie. 

Parlamentarul și-a pus o poză la postare, transmițând și un mesaj subliminal – legat de sectorul 5, unde a fost primar tatăl său, și unde, se pare că va candida deputatul Vlad Popescu PIEDONE.

”Vă salut din Plenul Parlamentului unde a început o nouă sesiune. Avem probleme pe care trebuie să le rezolvăm urgent, precum reducerea facturilor la energie și, desigur asigurarea unui început de an școlar decent pentru toți elevii, în școli sigure, dotate și curate”, spune deputatul Vlad Popescu Piedone.

El mai spune: ”Sunt pregătit pentru această toamnă de foc și sunt gata să muncesc și să lupt pentru ca românii să aibă o viața mai ușoară!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati