DEZVĂLUIRE / Gigi Becali lua bani de la Nuţu Cămătaru: Îi mai ceream 100.000-200.000 de euro!(…)Dacă depășeam termenul de plată, ce?

După lansarea cărții „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, mai multe detalii neștiute despre Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, au ieșit la iveală.Un exemplu este faptul că Gigi Becalia lua bani de la Nuţu Cămătaru, paronul FCSB recunoscând că îi mai cerea ”100.000-200.000 de euro”.

Nuțu Cămătaru ar fi deținut și trei jucători esențiali ai Stelei, la începutul anilor 2000, Florentin Dumitru afirmând că el, Marian Aliuță și Mirel Rădoi ar fi fost cumpărați în alb de interlop. Doar că Gigi Becali neagă aceste informații și susține că singura relația pe care avut-o cu Ion Balint a fost când îi cerea bani la cazino.

Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. 

Atât a fost. Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati