DEZVĂLUIRI / Actorul Dragoș Bucur a povestit cum a fost UMILIT de Mircea Diaconu: Omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena!

Actorul Dragos Bucur a povestit o intamplare neplacuta in care personaj principal este Mircea Diaconu, candidat la Presedintia Romaniei, sustinut de ALDE si Pro Romania, au precizat jurnasliștii de la ziare.com

  • Bucur a distribuit un clip electoral in care Mircea Diaconu sustine ca nu are liniste din cauza obrazniciei si tupeului din Romania.

„Am o problema: n-am liniste! Cata vreme prin tara asta umbla prea multa obraznicie, tupeu, lucruri de care m-am saturat”, este mesajul care insoteste clipul video de pe pagina de Facebook a candidatului, Un Om Presedinte.

In replica, Dragos Bucur a povestit ca a fost umilit de Diaconu intr-un turneu la Viena, cand l-a pus sa doarma pe o canapea din holul teatrului.

„Hai ca nu mai pot: omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena cand am fost in turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii in camere, el mi-a spus sa dorm pe canapeaua din holul teatrului.

Iar cand am vrut sa ies sa ma plimb deoarece ma simteam umilit sa dorm acolo, mi-a zis ca daca ies, dimineata nu mai intru in teatru. El, un om”, a scris Bucur pe Facebook.

Mircea Diaconu – MAKING OF Prezidențiale 2019

Am o problemă: n-am liniște! Câtă vreme prin țara asta umblă prea multă obrăznicie, tupeu, lucruri de care m-am săturat.#MirceaDiaconu #unompresedinte

Publicată de Un Om Presedinte pe Vineri, 25 octombrie 2019

Sursa: ziare.com

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati