VIDEO Diana Șoșoacă, scandal în Senat pentru că nu e lăsată să intre în sală fără mască. A sunat la 112 și acuză că a fost bătută

0

Scandal la Comisia Juridică din Senat unde Diana Șoșoacă a fost invitată la comisie pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Parlament, la propunerea liberalilor. Scandalul a pornit după ce președintele comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecție conformă. Diana Șoșoacă a venit la comisie cu mască din plastic.

Diana Șosoacă a chemat Poliția, după ce nu a fost lăsată să intre la ședința Comisiei Juridice din Senat, pe motiv că nu avea mască de protecție corespunzătoare, ci una de plastic.

Senatoarei i s-a oferit o altă mască, însă nu a vrut să o primească: „Eu nu port porcăria aia de mască”.

Senatorul acuză că a fost lovită și a precizat că va depune plângere penală împotriva șefei Comisiei Juridice din Senat, Iulia Scânteie (PNL).

Diana Șoșoacă: Cum este posibil să fiu lovită? Mi-au învinețit piciorul

”Am chemat poliția, m-ați agresat, am chemat 112, am fost agresată, am vânătăi. Va avea (Iulia Scânteie – n.red.) plângere penală pentru instigare la acte de violență. Nu vă este rușine? Cine sunt aștia doi de aici care și-au permis să mă lovească?

Și eu sunt aleasă de români, nu numai dumneavoastră. Cum puteți să dați dispoziție să fiu bătută aici la ușă? Cum este posibil să fiu lovită? Mi-au învinețit piciorul. Nu aveți pic de respect. Voi depune plângere penală pentru instigare la violență. Nu vă e rușine?”, a strigat Diana Șoșoacă din ușa sălii.

Șoșoacă a continuat să forțeze ușa, alături de soțul ei și alți colegi, iar într-un final a reușit să intre.

În acel moment, toți cei prezenți la ședința Comisiei Juridice au părăsit sala.

”Aveți o problemă cu soțul meu? Duceți-vă la o cafea cu el”

Diana Șoșoacă nu s-a oprit și a continuat să facă circ pe holul Parlamentului. Întrebată de jurnalista ProTV în ce calitate se află soțul ei în instituție și de ce a forțat intrarea în sală, ea a ”invitat-o” pe ziaristă să iasă la o cafea cu el.

”Soțul meu mă apără pe mine. Aveți o problemă cu soțul meu? Duceți-vă la o cafea cu el, poate vă rezolvați problemele. Are dreptul să intre în Parlament, are un statut special. Cine s-a găsit să ne legitimeze, ProTV-ul care e șpăguit”, a fost replica senatorului, scrie spotmedia.ro.

Senatorul avea o mască de plastic şi a justificat purtarea ei prin faptul că legea nu menționează cum trebuie să arate o mască.

”Legea 55 nu menționează cum arată o mască. Plus că eu am adeverință care mă scutește de purtatul măștii. Deci mă lăsați să intru sau nu? Asta este masca pe care o am. Deci daţi-vă la o parte că nu sunteţi dumneavoastră poliţistă. Doamnă, eu nu port porcăria aia de mască a dumneavoastră. Masca mea acoperă nasul şi gura. Nu mă interesează opinia dumneavoastră”, a spus Diana Șoșoacă pe un ton ridicat.

Diana Șosoacă fusese chemată azi să dea explicații în fața colegilor juriști după ce a fost reclamată de PNL că nu respectă regulamentul Parlamentului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version