Din cauza vremii reci, Poliția Locală Sector 2 a intensificat acțiunile de identificare a oamenilor străzii

0

Prognoza meteo cu temperaturi scăzute și precipitații care va predomina următoarele zile au determinat intensificarea acțiunilor de căutare și identificare a oamenilor străzii de către Poliția Locală Sector 2 care, prin Serviciul Ordine Publică.

În noaptea de 20/21.03.2021, în jurul orelor 23.30,  în Sos. Stefan cel Mare nr. 37, Bl.37 au fost depistate două persoane fără adăpost. A fost solicitată Ambulanța socială Sector 2 și persoanele au fost transportate la Adăpostul Social Dobroești. 

Poliția Locală Sector 2 a răspuns și sesizărilor telefonice, primite în intervalul 19-21.03.2021 care informau cu privire la prezența în diverse zone ale sectorului, a unor persoane fără adăpost, dar care nu s-au confirmat la momentul la care echipajul a ajuns în zonă.

Poliția Locală Sector 2 adresează un apel cetățenilor să sesizeze la numărul de telefon 021/9941 prezența pe stradă, în parcuri sau în scările de bloc a persoanelor fară adăpost pentru ca acestea să fie preluate și transportate la unul din centrele sociale de pe raza Sectorului 2.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version