DOCUMENT / Scandal între consilierii personali ai edilului Capitalei: Un consilier al lui Nicușor Dan îl acuză de abuz în serviciu pe șeful Administrației pentru Consolidări din PMB

O consilieră a primarului general, Nicușor Dan, îl acuză pe Edmond Niculușcă, șeful Administrației pentru Consolidări din Primăria București, tot consilier al primarului general, de abuz în serviciu, potrivit unui surse newsbucuresti.ro.

Femeia spune că a fost obligată să semneze ”acte scrise, gândite și dorite de el, în mod nelegal”. 

Potrivit documentului consultat de newsbucuresti.ro, Cătălina Clara Poleucă, detașată pe funcția de Inspector de Specialitate în cadrul Serviciului Urmărire, Derulare Contracte de Investiții din cadrul Administrației Municipale de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic, pentru a oferi spjirin juridic, îl acuză pe Edmond Niculușcă, alături de care a fost detașată la AMCCRS, de faptul că îi interzice să își spună punctul de vedere juridic privind actele pe care le semnează sau să o contrazică pe Irina Bologa, Inspector de Specialitate la SUDCI, în directivele pe care le dădea colegilor, ”zicându-mi că are încredere doar în dna Bologa și că eu nu am voie să spun nimic, că trebuie să fac întocmai cum ne spune dânsa”.

Vezi AICI documentul semnat de consiliera Primăriei Generale

”Mai mult decât atât, nu mi-a fost permis să îmi exercit atribuțiile din fișa postului, zicându-mi că eu trebuie să stau doar cu dânsul în birou, acesta dându-mă afară pe hol de fiecare dată când ar avea ceva secret de vorbit cu dna Irina Bologa”, scrie Poleucă în documentul citat.

Foto: Facebook / Edmond Niculusca

De asemenea, consiliera spune că a fost înjosită în fața colegilor ”în nenumărate rânduri”, fiind rugată să nu mai ”obosească cu detalii juridice care sunt irelevante”.

În plus, femeia îl acuză pe Niculușcă de abuz în serviciu, după ce a fost obligată să semneze ”acte scrise, gândite și dorite de el și dna Bologa, în mod nelegal”, fără ca Poleucă să și le asume sau să își dorească să facă acest lucru, arată sursa citată.

”Picătura care a umplut paharul pentru domnul director a fost că i-am spusă că nu poate semna Contractul de prestări servicii pentru Imobilul din Baltagului 17 (…) deoarece el din nou nu poate angaja instutuția”

Totodată, spune că a fost amenințată cu demisia de Edmond Niculușcă, ”dacă nu facem întocmai cum spune el și dna Bologa”.

Newsbucuresti.ro a intrat în posesia mesajului menționat de consiliera Primăriei Generale, prin care Edmond Nicușușcă îi cere demisia acesteia și Victoriei Becali.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati