Dosar penal în urma mitingului AUR / Au fost identificați cei care i-au agresat pe Ludovic Orban și Csoma Botond

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București anunță că s-a constituit un dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, în urma mitingului organizat de AUR, miercuri, în zona Palatului Parlamentului.

De asemenea, au fost identificate persoanele care i-au agresat pe parlamentarii Ludovic Orban și Csoma Botond.

”În cazul agresării domnului Orban Ludovic, au fost identificați patru contravenienți, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare.

În cazul celui de-al doilea parlamentar, a fost identificat un contravenient, pentru acesta fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare și ale Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, cu modificările și completările ulterioare”, se precizează într-un comunicat remis de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârșit abateri de la cadrul legal în vigoare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati