Două microbuze din România, implicate în accidente grave în Ungaria și Austria

Două microbuze înmatriculate în România au fost implicate în accidente grave, duminică și luni. Primul microbuz a fost implicat într-un accident în Ungaria, unde două persoane au murit, iar alte opt au fost grav rănite. Conform autorităților din țara vecină, șoferul microbuzului a murit, iar șapte dintre pasageri, cu toții români, au ajuns la spital. Un al doilea microbuz a fost implicat într-un accident în Austria, acolo fiind vorba despre șase persoane care au ajuns la spital, scrie digi24.ro.

Primul accident, cel din Ungaria, a avut loc, duminică, la câțiva kilometri de graniță. Șoferul microbuzului cu români a încercat să evite un tractor oprit pe marginea drumului, dar a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină. Șoferul microbuzului înmatriculat în Vaslui, un român, și un pasager din cealaltă mașină au murit pe loc.

Șapte pasageri din microbuz au fost internați în spital.

Luni dimineață, un alt microbuz înmatriculat în România a fost implicat într-un grav accident rutier, de data aceasta în Austria. Acolo, șase persoane au ajuns la spital.

Jurnalist: Accidentul a avut loc pe autostrada A1, în apropiere de Viena, conform presei din Austria, care scrie că pompierii locali s-au mobilizat în jurul orei 5:00, în această dimineață, după ce au fost alertați în legătură cu un grav accident rutier, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România. Acesta s-ar fi lovit de un camion care circula regulamentar, după ce șoferul român ar fi adormit la volan. Este una dintre pistele pe care o investighează autoritățile austriece. Este al doilea accident rutier grav, după ce duminică dimineață, când un accident similar a avut loc pe un drum național din Ungaria. Din păcate, acolo un român și-a pierdut viața și 7 au fost răniți și sunt internați în spital.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati