Drulă, după evacuările cu scandal de la metrou: Un cartel se destructurează cu ranga

0

„Un cartel se destructurează cu ranga” – este reacția ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce astăzi a început evacuarea spațiilor comerciale de la metrou. 

„Legea este legea şi, unde este lege, nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea spaţiilor comerciale care ocupau domeniul public ilegal”, a spus Drulă, într-o conferință de presă la Guvern.

”Un cartel se destructurează cu ranga”, a adăugat el, făcând referire la gestul directorului Metrorex, Ștefan Paraschiv, care a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin, scrie Digi24.

„Este un om curajos, care şi-a asumat o misiunea grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea de către directorul general a unei răngi. Da, un carte se destructurează cu ranga şi-l felicit pentru un act de asumare şi curaj”, a adăugat el.

Primarul Sectorului 2, după demolarea chioșcurilor de la metrou: „Vremea șmecherilor intangibili apune”/ Promisiuni pentru comercianți

Ion Rădoi, un „lider de cartel”

Despre liderul USLM, Ion Rădoi, Drulă a spus că este „lider de cartel”.

„Acţiunile de astăzi şi scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei. A putut toată lumea să vadă că blocarea ilegală a metroului bucureştean a fost o acţiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii ilicite. Acea epocă s-a terminat”, a adăugat ministrul.

Drulă a spus din nou că este vorba despre evacuarea spațiilor comerciale care nu sunt amplasate legal.

„Acele construcţi provizorii sunt ilegale sub multiple aspecte. Cel mai important este că nu au autorizaţii de construire, nu au dreptul legal, comercial de a ocupa domeniul public. Este foarte important că sunt nenumărate rapoarte ISU care identifică ca problemă de siguranţă amplasarea acestor spaţii comerciale, pentru că îngustează căile de evacuare”, a spus Drulă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version