Eforie Nord, cea mai ieftină stațiune pentru vacanțele all-inclusive. De la cât pornesc prețurile

Hotelierii de pe litoralul românesc vin cu oferte all-inclusive pentru toate buzunarele. Dacă la Mamaia un sejur pentru două persoane sare de 1.000 de euro, Eforie Nord are tarife mai mici, între 115 și 150 de lei pe noapte pentru o singură persoană. 

Spre comparație, la Mamaia tariful trece de 400 de lei, potrivit unui studiu IRI Travel legat de prețurile care vor fi practicate în hotelurile din stațiunile de pe litoralul românesc în vara lui 2021, scrie economica.net.

„Sunt hoteluri care au investit foarte mult în pregătirea personalului și în îmbunătățirea calității serviciilor și din acest motiv, pe alocuri, turiștii vor plăti mai mult. Unele hoteluri de 3 si 4 stele din stațiunea Venus, spre exemplu, vin cu prețuri cuprinse între 300 și 330 de lei/ persoană pe noapte în regim de all inclusive”, a declarat Lucian Badîrcea, CEO IRI Travel.

Pentru o vacanță în stațiunea Cap Aurora, o noapte de cazare la un hotel de 3 stele costă între 180 și 200 de lei/noapte/persoană, iar la 4 stele costă între 220 si 250 de lei.

În stațiunea Mamaia, hotelurile de 3 stele au un preț mediu de 250 de lei/ noapte/ persoană, în timp ce hotelurile de 4 stele vin cu prețuri medii de 440 de lei/ noapte/ persoană, iar la 5 stele costurile ajung la 520 de lei/ persoană/noapte.

Pentru Jupiter, vacanțele all inclusive de persoană costă între 155 și 170 de lei/noapte, iar la 4 stele, prețul mediu este de 250 de lei.

Înscrierile la aceste vacanțe se fac până la 31 ianuarie 2021.

Reprezentanții IRI Travel mai spun că hotelierii sunt mai flexibili în ceea ce privește rezervările, și pot oferi posibilitatea de a schimba perioada șederii, iar în cazul anulării, se oferă clientului alternativa de a primi fie banii înapoi (100% dacă este în perioada corectă de anulare), fie sub forma de vouchere.

Vacanțe marcate de măsuri de protecție sanitară

Hotelierii nu renunță nici la măsurile de protecție sanitară: marcarea și delimitarea zonei de distanță fizică recomandată, instalarea de covorașe dezinfectante, dispozitive cu gel dezinfectant, împarțirea pe serii la mese, maximizarea spațiului din exterior, a teraselor, igienizarea locurilor de joacă.

Unele hoteluri vor oferi în pachetul de vacanță și șezlonguri cu umbrelă pe plajele private pentru a reduce cât mai mult interacțiunea dintre turiști. Acestea vor putea fi folosite de familia sau cuplul respectiv pe durata întregii zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati