eMAG lansează Drinks & Coffee Shop, un magazin de băuturi, vinuri și cafea

eMAG lansează Drinks & Coffee Shop, un concept shop-in-shop online de băuturi, vinuri și cafea, cu peste 21.000 de produse disponibile imediat din oferta eMAG și a peste 700 de selleri din Marketplace.

Magazinul oferă și pahare, căni și accesorii, precum și pachete promoționale.

  • În ceea ce privește băuturile, cumpărătorii vor putea alege dintre cele peste 500 de branduri disponibile, cele mai căutate fiind Purcari, Jack Daniel’s, Corona, Cramele Recaș, Bumbu, Whitley Neill, Glenfiddich, Sheridan’s, Captain Morgan, Johnnie Walker și Domeniile Davidescu.

În ceea ce privește cafeaua, secțiunea cuprinde peste 100 de branduri, cele mai comandate fiind Lavazza, Tassimo, Julius Meinl, Nescafé Dolce Gusto, Jacobs, Illy, Tchibo, Tchibo Cafissimo, L’OR, Dallmayr și Davidoff.

Special pentru lansarea Drinks & Coffee Shop, eMAG oferă o reducere de 20% la produse selectate din shop pentru comenzi mai mari de 100 de lei, în perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2023.

În plus, în fiecare săptămână, clienții pot descoperi produsele cu extra discount și livrare rapidă la „Oferta de joi pentru distracție”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati