Europenii cumpără Dacia electrică. Modelul Spring a ajuns la 40.000 de comenzi în numai 8 luni

Dacia Spring, cea mai ieftină mașină electrică din Europa, a sărbătorit recent o piatră de hotar majoră, reușind să ajungă la 40.000 de comenzi plasate în termen de numai opt luni, 15.000 de mașini fiind deja livrate, scrie Inside EVs, potrivit economedia.ro.

Compania a lansat inițial un program de precomandă în mai multe țări europene (Franța, Italia, Germania, România, Spania etc.), strângând peste 16.000 de rezervări în trei luni (între martie și iunie 2021).

Ulterior, Dacia Spring primea – în medie – peste 5.000 de comenzi noi pe lună din iulie.

Majoritatea cumpărătorilor Dacia Spring sunt clienți noi pentru marca Dacia – în Franța, în special, reprezentând 8 din 10 vânzări.

Principalul motiv al succesului Dacia Spring este accesibilitatea (de fapt, este cea mai ieftină mașină electrică din Europa) și specificațiile de bază/de bază suficient de bune pentru operațiunile zilnice.

Xavier Martinet, directorul de vânzări și marketing al Dacia, a declarat: „Cu 40.000 de comenzi în opt luni, Spring are un început comercial excelent. Făcând mobilitatea electrică accesibilă tuturor, Spring atrage atât clienții deja familiarizați cu marca Dacia, cât și în mare parte clienți noi”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati