Explozie urmată de incendiu la magistrala de gaz de la Călimănești: patru persoane au fost găsite carbonizate pe șantierul Autostrăzii Moldovei

Patru persoane au fost găsite carbonizate în urma exploziei la magistrala de gaz de la Călimănești, iar alte cinci persoane rănite au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, conform informațiilor oferite de ISU Vrancea.

Explozie pe șantierul Autostrăzii Moldovei

Tragedia s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, moment în care salvatorii au fost solicitați să intervină în urma unei explozii urmate de incendiu pe șantierul Autostrăzii Moldovei.

Din păcate, evenimentul s-a soldat cu patru victime carbonizate și alte cinci persoane rănite în urma impactului.

„În noaptea de miercuri spre joi am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei explozii urmată de incendiu, pe şantierul Autostrăzii Moldovei, în dreptul localităţii Călimăneşti.

În urma evenimentului, au rezultat cinci victime rănite. Din nefericire, la faţa locului au fost descoperite patru victime carbonizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Răniții au ajuns pe mâna medicilor de la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Adjud, iar doi dintre aceștia, care au suferit arsuri, urmează să fie transportați la două unități medicale din Capitală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati