Expoziție de fluturi vii în Veranda Mall

Peste 150 de specii de fluturi tropicali vor zbura într-o seră de tip terariu, oferind vizitatorilor o experiență de neuitat între 18 și 21 mai, la Veranda Mall (la nivel 1). Expoziția poate fi vizitată între orele 12:00 și 20:00, iar accesul este gratuit.

Expoziția de fluturi vii este găzduită de Veranda Mall, de joi 18 mai până duminică 21 mai, iar accesul în seră este gratuit pentru toți pasionații de entomologie și insecte sau pentru micii curioși, care trebuie să fie însoțiți de un adult. Vizitatorii sunt încurajați să pășească atenți în seră și să se bucure de spectacolul de culori al aripilor celor peste 150 de specii tropicale de fluturi originari din America de Sud și din Asia.

Sera de tip terariu în care vizitatorii vor putea observa micile înaripate și chiar să le țină în mâna la îndrumarea personalului, va fi instalată la Nivel 1 în zona magazinelor Meli Melo și Noriel.

  • Deoarece va fi o experiență interactivă complet nouă, organizatorii au creat o serie de reguli ajutătoare pentru a intra în seră, ce se regăsesc pe site-ul Veranda Mall. Vizitatorii sunt rugați să nu țină fluturii în mână dacă au urme de dezinfectant sau cremă, pentru a nu-i pune în pericol.

Această expoziție este de neratat pentru o experiență nemaiîntâlnită împreună cu toată familia. Intrarea în seră pentru copiii cu vârsta de sub 7 ani se face obligatoriu cu un însoțitor, iar accesul copiilor de sub 2 ani se va face doar în brațele părinților.

În cadrul evenimentului vizitatorii au oportunitatea de a învăța mai multe despre fluturi și de a-i observa în apropiere, într-un mediu care imită habitatul lor natural. Vizitatorii vor putea chiar să țină fluturii în mâini, sub îndrumarea personalului, și să se bucure de spectacolul de culori al aripilor acestor creaturi fascinante.

Sera de fluturi este accesibilă inclusiv pentru vizitatorii cu nevoi speciale. Accesul publicului va fi permis între orele 12:00 și 20:00, cu pauze periodice pentru verificarea temperaturii și umidității din terariu.

Expoziția va aduce din farmecul celor mai cunoscute expoziții de fluturi, precum Butterfly Conservatory (Niagara Falls, Canada), Sensational Butterflies, (Natural History Museum, Londra, Marea Britanie), Magic Wings Butterfly House (SUA) sau Jardin des Papillons, Hunawihr, Franța, iar vizitatorii vor învăța despre ciclul de viață al fluturilor, despre rolul lor în ecosistem și despre importanța conservării acestor specii.

Participanții sunt încurajați să interacționeze cu micile creaturi și să facă multe fotografii pentru a imortaliza această experiență unică.

  • Cele mai impresionante poze vor fi repostate pe conturile de social media ale Veranda Mall, cât și pe noua comunitate Obor 24/7, un grup pe Facebook dedicat oborenilor, în care mallul pregătește activități care să reunească membrii comunității locale.

Prin această activitate, Veranda Mall își continuă angajamentul de a aduce activități de divertisment și educație locuitorilor din Obor și nu numai.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati