Expoziție de fotografie ”Bucureștiul interbelic”, în weekend, la Centrul Cultural Palatele Brâncovenești

0
136
Foto: Facebook / Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”

Expoziţia de fotografie „Bucureştiul interbelic”, organizată cu prilejul Zilelor Bucureştiului 2022, va putea fi vizitată pe 17 şi 18 septembrie, la Centrul de Cultură „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”.

Expoziţia cuprinde imagini care surprind Bucureştiul copilăriei bunicilor noştri, o capitală europeană dedicată cetăţenilor ei, cu locuri de promenadă, cu pieţe largi menite să pună în valoare arhitectura clădirilor emblematice dar şi să adune mulţimile.

Evenimentul, amenajat în holul cu mozaic veneţian de la etajul Palatului Brâncovenesc, îi va purta pe cei interesaţi prin atmosfera Bucureştiului de odinioară, oferind o experienţă senzorială neaşteptată.

Imaginile imortalizează forfota unui oraş al contrastelor, viu, dinamic, împărţit deopotrivă de jupâni cu pălărie şi dame cochete, dar şi de negustori, ţărani şi sacagii, se arată în comunicat.

Orarul ghidajelor

Vor fi asigurate ghidaje tematice, cu rolul de a pune în evidenţă contribuţia lui Constantin Brâncoveanu la istoria şi cultura Bucureştilor.

Participarea la vizite este gratuită, fiind organizate trei ghidaje începând cu orele 11:00, 14:00 şi 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.