Firea, despre campania de vaccinare a lui Florin Cîțu: Planul ‘cincinal’ de vaccinare se schimbă de la o zi la alta

0
611
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea prezintă pe pagina de Facebook un video cu premierul Florin Cîţu care vorbește despre campania de vaccinare. Senatorul PSD constată că declarațiile prim-ministrului ”se schimbă de la o zi la alta”, pe principiul ”promitem mult, să ne dăm mari”.

„Planul ‘cincinal’ de vaccinare se schimbă de la o zi la alta, de la o declarație la alta. Pe principiul: promitem mult, să ne dăm mari, și vedem noi pe cine dăm vina că nu am reușit…”, a transmis prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, ataşând un clip video.

Vezi aici VIDEO Florin Cîțu

Guvernul a lansat, joi, mai multe spoturi pentru a promova campania de vaccinare împotriva COVID-19. Premierul Florin Cîţu a anunţat că acestea au rol informativ, dar şi că sunt făcute „pentru a ne regăsi fiecare dintre noi în ele”.

Premierul Cîţu a transmis că tema campaniei este „Împreună învingem pandemia”, dar şi că noul element (întrebarea „ce conţine vaccinul) nu face referire la „ingredientele” acestuia, ci este despre ce înseamnă vaccinul pentru fiecare în parte.

«Eu zic că toţi vrem să ne întoarcem la normalitate. Această campanie are tema „împreună învingem pandemia”. Astăzi introducem un element nou, întrebarea „ce conţine vaccinul”. Aici nu este o înrebare directă despre lista de ingrediente a vaccinurilor, ci este mai mult despre ce înseamnă vaccinul, dar şi cum ne ajută să revenim la normalitate. Până la urmă acesta este adevăratul simbol al vaccinului: revenirea la normalitate. Dacă ştim că acesta este obiectivul, atunci trebuie să ne vaccinăm. Mai simplu de atât nu se poate. Putem să învingem doar împreună», a mai spus Cîţu.

Premierul a afirmat că vor exista trei spoturi generale, care vor pune accentul pe ce le-a lipsit oamenilor în pandemie. Celelalte şapte spoturi vor merge ţintit către următoarele categorii: elevi, bunici, părinţi, turişti, festivalieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.