Firea: Doua spitale COVID din Capitala au ramas fara apa calda si caldura. CET Sud livreaza acum agent termic la 60 de grade, in loc de 90-100 de grade

0
141

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea spune că doua spitale COVID din Capitala – Matei Bals si Colentina -, au ramas fara apa calda si caldura de ieri, iar cele 11 avarii din din sectoarele 2 si 3 au fost remediate de Termoenergetica.

„Dar, atentie, CET Sud, care apartine de ELCEN – in subordinea guvernului, livreaza acum agent termic la 60 de grade, in loc de 90-100 de grade, cat ar fi normal. 

  • Rezultatul este infiorator: apa cālie si calorifere abia dezmortite, din care nu se face caldura nici in saloane, nici in apartamentele cetatenilor din zonele Colentina, Stefan cel Mare, Doamna Ghica etc. Nu vreau sa stric weekend-ul nimanui. 

Dar Domnii Orban, Popescu, Nicusor Dan, au idee ce atributii legale detin? Ce raspundere fata de cetateni? Îi vad foarte calmi si relaxati. 

  • Au promis ca se vor implica PERSONAL pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri. Au promis si ca se implica personal pentru redeschiderea a inca unui CET, pentru a nu ma parcurge agentul termic multi km, pierzand, astfel, din calitate.

 

  • Si ce se aude cu fondurile europene muncite de mine si echipa mea 4 ani? Vreo conducta inlocuita pe bani europeni? 

Au tinut 6-8 luni contractul ascuns in Ministerul Fondurilor, ca sa-l semneze ei in campanie, confiscandu-ne munca. 

Acum, dupa furt, macar sa treaca la treaba. Dar vad ca nimic. Nada. Zero. Gheata la mal”, a scris Firea, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.