Firea, după anunţul amânării dublării alocaţiilor: Banii par a fi îndreptați către camarila PNL

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat marţi decizia Guvernului de a amâna dublarea alocaţiilor, afirmând că după toate semnele şi precedentele, banii par a fi ăndreptaţi către camarila PNL.

  • „Este grav tot ceea ce se întampla în ţara, în ultima perioadă! Nu mai sunt bani de pensii, de salarii, de alocaţii, de spitale, de autostrăzi! Totul este ori anulat, ori îngheţat!

Întrebarea care se pune este: pentru ce sunt puşi românii să strângă cureaua? Pentru ce sunt păstraţi la adăpost banii? Ce ni se pregateşte? După toate semnele şi precedentele, banii par a fi îndreptaţi către camarila PNL. Trebuie să fie şi sponsorii şi susţinătorii lor satisfăcuţi că au ajuns la guvernare! Pe uşa din dos, dar au ajuns! Iar efectele negative le simt toţi, de la copii, la bunici!”, a afirmat Gabriela Firea, pe Facebook.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat la „Adevărul Live” că, în acest moment Guvernul nu are bani pentru dublarea alocaţiilor copiilor, dar cu siguranţă vor fi găsite soluţii la prima rectificare bugetară, care va avea loc în vara acestui an.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati