Firea: Răspund prezent oricarui tip de test/Îi astept pe toți cei înscriși în cursa pentru Primarie să procedeze la fel

0
80

Primarul General Gabriela Firea a declarat, luni, că rămâne ”pro-testare” și că răspunde la toate testele solicitare, afirmând că îi așteptă pe toți cei  înscriși în cursa pentru Primarie să procedeze la fel.

”Keep calm! Am fost si raman pro-testare! Raspund prezent oricarui tip de test. Viata si activitatea mea sunt carti deschise. S-au straduit diversi sa-mi rescrie biografia dar au obtinut efectul contrar. Oamenii nu pot fi pacaliti. Adevarul este mai puternic decat orice strategie costisitoare de campanie. Daca ar fi cumparat masti, dezinfectanti si alte lucruri folositoare din milioanele aruncate in campanie, ar fi avut cu totii mai mult de castigat. Mi-am facut toate testele solicitate pana acum. Raspund prezent si celor propuse azi, precum si celor viitoare. Ii astept si pe ceilalti inscrisi in cursa pentru Primarie sa procedeze la fel”, a declarat Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea cere ”tratament egal”.

”Tratament egal, da? In 4 ani, am fost cea mai controlata persoana publica iar institutia pe care o conduc cea mai verificata. Am iesit mereu bine din toate aceste evaluari, audituri, anchete, cercetari.  De aceea, toate defaimarile aruncate in spatiul public, in ultimele zile, se vor risipi de luni ca praful in neant. Deci, haideti cu totii la teste. De oricare! Eu ma prezint! Unde? Cand?”, a conchis Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.