Flanco a deschis cel mai mare magazin din Capitală

Flanco a deschis astăzi cel de-al unsprezecelea magazin al său din București, amplasat în centrul comercial Militari Shopping. Cu o suprafață generoasă de 1.000 mp, noul magazin este cel mai mare punct de vânzare al retailerului, din Capitală.

Magazinul Flanco Militari Shopping este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa – B-dul Iuliu Maniu 560A, București.

Proiectul de deschidere și amenajare a presupus o investiție consistentă, în valoare de 2,5 milioane de lei, anunță compania într-un comunicat de presă.

Retailerul a ales dotări moderne și a acordat o atenție sporită detaliilor care asigură protejarea mediului înconjurător, dar și o mai bună eficiență: iluminarea LED și etichetele electronice.

Clienții beneficiază de unele dintre cele mai competitive prețuri de pe piață la produse de ultimă generație, fie că vorbim despre electrocasnice pentru casă (combine frigorifice de la 999 lei, automate de cafea De’Longhi de la 899 lei, aspiratoare robot cu funcție de spălare de la 699 lei), de echipamente IT sau audio-video (laptop Lenovo de la 799 lei, televizoare LED 80 cm de la 299 lei, televizor 4K Samsung 108 cm de la 999 lei) ori despre cele mai noi dispozitive smart (iPhone 14 de la 3.799 lei, Apple Watch SE2 de la 999 lei, Samsung Galaxy A23 de la 699 lei).

Cumpărături în până la 40 de rate fără dobândă

Astfel, clienții pot achita cumpărăturile în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc, în magazin, ori direct cu cardul de salariu în 3 sau 4 rate.

În cazul unei nepotriviri în ceea ce privește produsul ales, aceștia au oricând opțiunea celei mai lungi perioade de retur gratuit din piața de electro-IT, de 45 de zile. De asemenea, clienții care preferă să comande online, pot alege să își ridice produsele din magazinul Flanco Militari Shopping, la fel ca și din celelalte puncte ale rețelei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati