Florin Cîţu: 5 persoane vaccinate pe minut la Maratonul din Capitală

1
203

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că la Maratonul Vaccinării din Capitală au fost imunizate, în ultimele 24 de ore, peste 7.100 de persoane și a făcut, din nou, apel către populație să meargă să se vaccineze.

Florin Cîțu a postat pe Facebook o hartă a orașelor în care se organizează maratoane ale vaccinării și a celor care au centre centrele drive-thru, însoțită de mesajul: „Salvați fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați. Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, „pe chill”, relaxați”.

Sursa foto: Florin Cîțu / Facebook

„7 165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună! Aveți aici harta tuturor Maratoanelor Vaccinării din țară, în perioada următoare. La fel, puteți merge și la centrele drive-thru. Salvați fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați. Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, „pe chill”, relaxați, la cafea. Sau după ce mergeți în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate!

România, hai că se poate!”, este postarea premierului Cîțu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.