Florin Cîțu va anunța azi rezultatele controlului de la Primăria Capitalei: Vă spun de pe acum că sunt probleme mari acolo

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță că va face azi câteva dezvăluiri după controalele realizate de Inspecția Economică la Primăria Capitalei.

Oficialul a scris pe Facebook faptul că luni, în cadrul declarațiilor de presă săptămânale, va prezenta concluziile acestui raport: „Mâine, în cadrul declarațiilor de presă săptămânale cu care deja v-ați obișnuit, voi prezenta și concluziile raportului departamentului Inspecție Economică al MFP la PMB. Vă spun de pe acum că sunt probleme mari acolo!”, a transmis acesta.

Vezi și: Control al Ministerului Finanțelor la Primăria Capitalei. Florin Cîţu: Legea a fost încălcată în toate aspectele

În urmă cu câteva zile, Cîțu spunea că au fost descoperite nereguli în toate aspectele investigate.

„Am promis! La începutul anului, în februarie, Inspecţia Economică din MFP a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti. PMB a fost „ocolită” foarte mulţi ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgenţă dar este definitivat acum. Voi prezenta mai multe detalii în cadrul declaraţiilor de presă pe care le fac săptămânal de la MFP. Până atunci vă pot spune că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de MFP”, a scris atunci ministrul Finanţelor pe pagina sa de Facebook.

În replică, primarul general Gabriela Firea a spus că-i va face plângere penală ministrului de Finanțe și inspectorilor care au făcut controlul la Primăria Capitalei, pentru abuz în serviciu.

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati