FOTO BoardingPass: Klaus Iohannis a plecat la New York cu un avion Bombardier Global 6000 închiriat de la Global Jet Luxemburg

Președintele Klaus Iohannis a plecat duminică spre Statele Unite, direct de pe Aeroportul Sibiu, anunță Boardingpass.ro. Iohannis va ateriza pe aeroportul Teterboro de lângă New York (SUA) pentru a participa la Adunarea Generală a ONU.

Președintele Klaus Iohannis a decolat duminică, 17 septembrie, de la Sibiu spre aeroportul Teterboro de lângă New York (SUA) unde va participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de la Global Jet Luxemburg, de tip Bombardier Global 6000, care poate transporta maximum 13 pasageri.

Potrivit sursei citate, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană și un pat dublu.

Durata zborului dintre Sibiu și Teterboro (SUA), ce va fi operat fără escală, va fi de aproximativ opt ore și 40 de minute.

Președintele Klaus Iohannis participă, în perioada 18-22 septembrie 2023, la reuniunea la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), care se va desfășura la New York, Statele Unite ale Americii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati