FOTO/ Helmut Duckadam a gătit tocăniţă pentru 550 de câini fără familie

0

Helmut Duckadam şi-a petrecut sâmbătă dimineaţa în Adăpostul Speranţa din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, în compania a sute de suflete. Eroul de la Sevilla a tocat zeci de kilograme de legume pentru a aduce o bucurie câinilor din adăpost.

Acţiunea a avut loc în cadrul evenimentului „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă”, eveniment ce are loc o dată pe lună în Adăpostul Speranţa, cu scopul de a aduce oamenii mai aproape de animale.

La final, Helmut Duckadam a dat autografe voluntarilor din adăpost şi s-a fotografiat alături de ei.

„Nu mi-am imaginat că e un om atât de vesel, atât de pozitiv a tocat legume, a mestecat în ceaune, a pus tocăniţa în castroane, nicio secundă nu a făcut un pas înapoi. Şi a fost treabă multă. Nu e uşor să găteşti 550 de porţii de mâncare. Helmut Duckadam ne-a ajutat astăzi să tragem un semnal de alarmă, să spunem încă o dată societăţii româneşti că adăposturile de animale sunt pline, că adopţia face diferenţa, că e nevoie de voluntari ca de aer.”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranţa.

Evenimentul „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă ajunge astfel la a patra ediţie. Dincolo de o masă caldă şi delicioasă, câinii din Adăpostul Speranţa au nevoie de familii. Mai multe detalii despre adopţie ori despre voluntariat, pe www.adapostulsperanta.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version