FOTO/ Piedone își lansează oficial candidatura la Primăria Capitalei: ”Prezența dvs. este operație pe viu” / Mii de oameni au mers să-l susțină

Cristian Popescu Piedone își lansează chiar în aceste momente candidatura la Primăria Capitalei, în cadrul unui eveniment la Sala Palatului. Mii de oameni s-au adunat să-l susțină, din toate colțurile țării.

Piedone a adunat mii de oameni, din toate orașele țării, la Sala Palatului din București pentru a-l susține. El s-a lansat oficial în cursa pentru fotoliul Primăriei Generale.
  • ”Vă mulțumesc pentru prezență. În primul rând, prezența dvs. este operație pe viu. În afară de organizațiile din țară care și-au trimis susținătorii să vină în sprijinul nostru, al bucureștenilor, rămân plăcut impresionat să văd Galați, Prahova, Constanța, Argeș, Timiș, etc.

Salut București! De fapt, de aici plecăm, o inimă într-o singură inimă. Astăzi sunt cu încrederea dvs. inima și speranța Bucureștiului. Pot să vă spun că Bucureștiul, împărțit pe litere, pentru mine și pentru voi toți care așteptați ca în acest București să se întâmple ceva, l-am împărțit pe litere și sună cam așa: Binele Unește Comunități Unește Români explimă Speranță Trăiește Inimi! Asta înseamnă București, asta înseamnă să rezonezi cu problema lor.

  • Avem 34 de ani de la Revoluție, avem aceleași promisiuni și proiecte pe care politicul vi le prezintă antrenându-se cu 2 maximum 6 luni înainte de campanie, uitându-vă în cei patru ani de mandat. Stau în birouri, au făcut studii de fezabilitate, Primăria Capitelei are nenumărate studii de fezabilitate și hârtii în sertare, nu au fost puse în practică… Am dat banii pe hărtii, ce am făcut, nimic.

Cel care este astăzi în funcție vine acum patru ani și prezintă un proiect plecând de la Organizația Salvați Bucureștiul, vine cu un proiect în care spune că va salva Bucureștiul în 20 de puncte. Un punct, nu mai mult, dacă a fost pus în practică, eu mă retrag din competia electorală! Ba din contră, se laudă că a găsit 300 de milioane în cont pentru reabilitarea conductelor de termoficare, atrase de Gabriela Firea. Și cu bani, nu a știut ce să facă!

  • Primarul în funcție se laudă cu ce a făcut, cu troleibuze și tramvaie, ai găsit banii acolo, au trecut 4 ani să bani 10 tramvaie noi pe piață. Ești un matematician, jos pălăria, ești bun ești olimpic, jos pălăria, dar nu ai învățat unde sunt întrerupătoarele, să aprinzi din nou lumina bucureștenilor, să le aprinzi speranța!

Pe 9 iunie, gardul politic pus de ani de zile la Primăria Capitalei se va muta la politica adevărată de care România are nevoie. Politica trebuie făcută la Senat, la Guvern, Parlament și Președinție, să ne lase pe noi administratorii să facem ce știm mai bine. PMB a fost un obictiv politic. Eu nu am adversari politici, am competitori electorali. Lumea este liberă să voteze cum și cu cine vrea, dar după bătălia electorală, dați-vă jos hainele partidelor și haideți să facem treabă.”, a transmis Piedone în fața a mii de oameni.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati