FOTO Protest al taximetriștilor în Piaţa Constituţiei şi Piaţa Victoriei, începând cu ora 9:00

1
72

Taximetriștii protestează miercuri, 7 februarie, în intervalul orar 09:00-14:00, în Piața Constituției și în Piața Victoriei.

Pe unul dintre grupurile de taximetriști din România, în mai multe postări sunt anunțate întâlniri ale taximetriștilor în locațiile stabilite pentru protest – Piața Constituției și Piața Victoriei.

  • Protestele sunt organizate de Asociaţia Şoferilor de Taxi Bucureşti-Ilfov, în Piaţa Victoriei şi Piaţa Constituţiei. „Soluția e o reglementare în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită”, arată mesajul postat de un video, pe „Grupul Taximetriștilor România”.

Programul manifestațiilor din Piața Constituției și Piața Victoriei

Manifestaţia a fost declarată şi avizată în cadrul Comisiei de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice din Primăria Municipiului Bucureşti, astfel:

Piața Constituției

  • între orele 07:00 – 09:00, afluirea cu maximum 800 de autovehicule (taximetre) în parcarea din Piaţa Constituţiei;
  • între orele 09:00 – 14:00, adunare publică în Piaţa Constituţiei;
  • între orele 14:00- 15:00, defluirea totală a participanţilor, individual.

Piața Victoriei

  • între orele 07:00 – 09:00, afluirea cu maximum 150 de autovehicule (taximetre) în Piaţa Victoriei – alveola media şi centrală;
  • între orele 09:00 – 14:00, adunare publică în Piaţa Victoriei – alveola media;
  • între orele 14:00- 15:00, defluirea totală a participanţilor, individual.

„Jandarmeria Capitalei recomandă persoanelor care vor participa la această manifestaţie, dar şi celorlalţi cetăţeni, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial”, mai transmit reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.