FOTO/VIDEO Cristian Popescu Piedone își lansează candidatura la Primăria Capitalei. Campanie inedită cu mașinuțe, chiar de Ziua Automobilistului

Partidul Umanist Social Liberal organizează, vineri, 5 aprilie, ședința Consiliului Național al PUSL, dedicată alegerilor locale și europarlamentare din 2024. Aici, Cristian Popescu Piedone își va lansa candidatura oficială la Primăria Capitalei. Tot azi vor fi prezentați candidații PUSL la primăriile de sector și cei de la europarlamentare.

Partidul Umanist Social Liberal organizează, vineri, 5 aprilie, ședința Consiliului Național al PUSL. Sute de participanți au venit încă de dimineață la Sala Palatului.

Piedone își lansează candidatura oficială la Primăria Capitalei printr-o campanie inedită

Vineri, 5 aprilie, Cristian Popescu Piedone își lansează candidatura oficială la Primăria Capitalei.

Pentru acest eveniment au fost colantate zeci de mașinute mici, care vor urma să înconjoare Sala Palatului. Întâmplător sau nu, în fiecare an, la 5 aprilie, este marcată Ziua Automobilistului.

Automobilele, inscriptionate cu mesaje specifice primarului de la Sectorul 5, vor urma să se plimbe prin tot Bucureștiul.

Tot în cadrul evenimentului de astăzi vor fi prezentați candidații PUSL la primăriile de sector și cei de la europarlamentare.

„La Sectorul 1 – Liviu Negoiță. La Sectorul 2 nu vom desemna încă un candidat, așteptăm să vedem candidații celorlalte partide. La Sectorul 3 îl propunem pe Vasile Negrilă. La Sectorul 4 avem o alianță cu PSD din 2020, valabilă și astăzi, îl susținem pe actualul primar, Daniel Băluță. La Sectorul 5 va candida Vlad Popescu Piedone, iar la Sectorul 6 va candida Bogdan Pintileasa”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în cadrul unui eveniment din data de 17 martie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati