FOTO&VIDEO/ Primul proiect pilot de amploare al Primăriei Sector 2 a luat sfârșit: curăţenie pe toată Şos. Pantelimon

2

Primăria Sectorului 2 a făcut curăţenie generală pe Şos. Pantelimon. Operatorul de salubritate a intervenit cu utilaje speciale, mecanizate, pe ambele sensuri de pe Şos. Pantelimon până la rigolă, spălând cu detergent special şi jet puternic de apă, pentru a înlătura praful şi mizeria acumulate. S-a acţionat atât mecanizat, cât şi manual.

„Mulțumim cetățenilor care au fost cooperanți și au răspuns constructiv apelului nostru de a nu parca astăzi timp de câteva ore pe Șos. Pantelimon. Totodată, îi apreciem și pe reprezentanții Asociațiilor de Proprietari care și-au înștiințat la timp locatarii. Marea majoritate a locuitorilor din zonă s-a conformat. Oamenii au înţeles scopul nostru, un scop comun, de a avea străzi mai curate, fără praf şi mizerie.

Operaţiunea nu a fost lipsită și de câteva provocări inerente. Pentru a putea spăla și curăța eficient, a fost nevoie de intervenția platformelor ADP pentru a ridica mașinile parcate, a spăla spațiul public, ca mai apoi autovehiculele să fie reașezate la loc. Au fost aplicate și amenzi mașinilor parcate ilegal. Însă per total, ziua de astăzi a fost productivă. Am tras și concluzii utile pentru viitoare proiecte”, transmite Primăria Sector 2.

 făcut curăţenie generală pe Şos. Pantelimon. Operatorul de salubritate a intervenit cu utilaje speciale, mecanizate, pe ambele sensuri de pe Şos. Pantelimon până la rigolă, spălând cu detergent special şi jet puternic de apă, pentru a înlătura praful şi mizeria acumulate. S-a acţionat atât mecanizat, cât şi manual.

Mulțumim cetățenilor care au fost cooperanți și au răspuns constructiv apelului nostru de a nu parca astăzi timp de câteva ore pe Șos. Pantelimon. Totodată, îi apreciem și pe reprezentanții Asociațiilor de Proprietari care și-au înștiințat la timp locatarii. Marea majoritate a locuitorilor din zonă s-a conformat. Oamenii au înţeles scopul nostru, un scop comun, de a avea străzi mai curate, fără praf şi mizerie.

Operaţiunea nu a fost lipsită și de câteva provocări inerente. Pentru a putea spăla și curăța eficient, a fost nevoie de intervenția platformelor ADP pentru a ridica mașinile parcate, a spăla spațiul public, ca mai apoi autovehiculele să fie reașezate la loc. Au fost aplicate și amenzi mașinilor parcate ilegal. Însă per total, ziua de astăzi a fost productivă. Am tras și concluzii utile pentru viitoare proiecte.

2 COMENTARII

  1. Pentru ca NICIODATA in ultimii ani nu s-a executat operatiunea de salubrizare a arterei respective, desi, la o mai atenta verificare, s-ar putea sa descoperim ca ea a fost decontata penibilulului operator SUPERCOM, actiunea a capatat titulatura de PROIECT-PILOT. Oricum, probabil ca s-a nascut proiect-pilot si tot asa va si muri.

  2. Acuma o sa curete si intersectia Sos. Iancului cu Pache Protopopescu: de interlopii care se imbata pe strada (de la cele doua nonstopuri care functioneaza ilegal drept terase) si fac scandal pana 5 dimineata, sub ferestrele a sute de oameni. Respectivii sunt infratiti cu politistii de la Politia Sectia 8 Bucuresti (si la propriu si la figurat) deci practic aici domneste legea facuta de interlopi.
    Aceasta curatenie, carmuita de SRI, DIICOT, si procuratura va fi foarte binevenita.
    Multumim, si, LA DATORIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version