Gabriela Firea: Apă caldă? Salariu de 1400 de euro? Minciuna are picioare scurte

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, critică disensiunile din cadrul Primăriei Capitalei și scrie despre „gogoșile de campanie” vândute de opozanți.

Fostul edil al Bucureștiului spune că actuala conducere s-a ”unit doar ca să ajungă la putere”, iar acum, ”în loc să muncească împreună pentru cetățeni, se ceartă și se boicotează între ei.”

”Apă caldă? Salariu de 1400 de euro pentru bucureșteni? Metrou ușor? Nimic, nimic din toate astea! Au fost gogoși de campanie! “Declarații politice”, cum ar zice nașul lor, Orban. Când totul a fost făcut din interes meschin, răzbunare politică și muuulte, multe interese oculte, care vor ieși în curând la iveală, și NIMIC din dorința de a rezolva problemele OAMENILOR, asta se întâmplă!
S-au unit doar ca să ajungă la putere, i-au mințit pe bucureșteni că va fi lapte și miere, iar acum, în loc să muncească împreună pentru cetățeni, se ceartă și se boicotează între ei.
Acum cine-i mai blochează să muncească?
Pe-se-deee?? Fi-reaaa??
Niște incompetenți și abuzivi!
Minciuna are picioare scurte!
Păcat că vor suferi oameni nevinovați 4 ani. Patru ani de coșmar cu dreapta unită la rele”, a scris fostul edil al Capitalei pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati