Gabriela Firea arată motivele pentru care Florin Cîțu nu ar trebui să ajungă prim-ministru

Acuzații dure lansate de Gabriela Firea la adresa lui Florin Cîțu, cel propus pentru a prelua funcția de prim-ministru al României. Pe pagina sa de socializare, fostul edil al Capitalei prezintă, punctual, motivele pe care le consideră esențiale și care ar demonstra că Florin Cîțu nu poate conduce Guvernul României.

Precizând că lista motivelor este, totuși, ”mult mai lungă”, Gabriela Firea îi reproșează lui Florin Cîțu că nu a abordat, cu prioritate, Sănătatea și Educația, că ”a înglodat România în datorii” și că nu a găsit bani pentru alocațiile copiilor și pentru pensionari.

”Trei motive pentru care Florin Vasile Cîțu NU trebuie să ajungă prim-ministru:

Consideră că Sănătatea și Educația nu reprezintă o prioritate națională;
A înglodat România în datorii pentru 100.de ani, cu împrumuturi de 1.000 de euro/secundă;
După ce a scutit de taxe de miliarde băncile și corporațiile din energie și asigurări, a zis că nu mai sunt bani pentru alocațiile copiilor și pentru pensionari!

Dar lista este mult mai lungă!”, scrie Gabriela Firea în mediul online.

Gabriela Firea: ”România a avut printre cele mai mari căderi economice din Europa”

În continuarea mesajului postat pe pagina sa de socializare, Gabriela Firea îl acuză pe Florin Cîțu că – ”atunci când lucra în sistemul bancar” – a încercat să facă ”speculații valutare în detrimentul monedei naționale”.

Această ultimă acuzație, precizează Gabriela Firea, ar fi fost de ajuns pentru ca Florin Cîțu ”să nu mai ocupe niciodată o funcție publică în statul român, cu atât mai puțin pe cea de prim-ministru”.

”Cu Cîțu ministru al Finanțelor, România a avut printre cele mai mari căderi economice din Europa, iar sprijinirea firmelor românești prin IMM Invest a fost un dezastru total!

Și să nu uităm că atunci când lucra în sistemul bancar, Florin Cîțu a încercat să facă speculații valutare în detrimentul monedei naționale. Doar din acest motiv, nu ar mai fi trebuit să ocupe niciodată o funcție publică în statul român, cu atât mai puțin pe cea de prim-ministru!”, încheie Gabriela Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati