Gabriela Firea, despre desemnarea lui Orban: Sfidează Parlamentul, îi desconsideră pe români

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, joi, că este uimită de faptul că președintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou ca premier pe Ludovic Orban, afirmând că prin această decizie, șeful statului demonstrează că sfidează Parlamentul şi îi desconsideră pe români.

„Sunt chiar uimită, unii sunt chiar stupefiați. (…) Este anormal ce se întâmplă. Practic, președintele ne demonstrează că sfidează Parlamentul, iar sfidând Parlamentul îi desconsideră și pe români. În momentul în care nesocotești faptul că ieri în cadrul unei moțiuni de cenzură Guvernul Orban a căzut și cu un scor hotărâtor, nici măcar la limită, trebuie să ții cont de cetățeni, adică de Parlament. Nu trebuie să ții cont că cetățenii sunt într-o parte și Parlamentul în cealaltă parte”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea a afirmat că este necesar ca președintele să schimbe atitudinea.

„Este cert că merge în acest drum în care să arate că domnul Orban este un bun prim-ministru”, a adăugat ironic Firea.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi seară, că îl desemnează, din nou, pe Ludovic Orban pentru funcția de premier.

„(…) m-am consultat cu toate partidele parlamentare îl desemnez pe Ludovic Orban să formeze un nou guvern și să se prezinte în Parlament”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

BREAKING NEWS / Iohannis: Îl desemnez pe Ludovic Orban să formeze un nou guvern!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati