Gabriela Firea: Elevii, profesorii și părinții – extrem de afectați în această perioadă

0
182

Elevii și profesorii sunt extrem de afectați în această perioadă și, de asemenea, și părinții suferă, a afirmat vicepreședintele PSD, Gabriela Firea., care s-a întâlnit vineri cu reprezentanți ai profesorilor din Capitală.

„Ore în șir în fața calculatorului. Acolo unde este posibil. Zile pierdute, acolo unde nu sunt condiții. Sunt zone cu puține cazuri de contaminare în care toate școlile sunt închise. Inexplicabil! Sunt, de asemenea, copii in zone fără electricitate și internet. Am analizat situatia critică în care se află acum domeniul educatiei cu profesori din București. Am subliniat importanța testării pentru a putea deschide școlile și a reporni economia. Am preluat propunerile lor concrete și le voi susține în Parlament„, a precizat Gabriela Firea pe Facebok.

Potrivit acesteia, „o națiune fără educație este o națiune fără viitor„.

La întâlnirea cu profesorii din Capitală au participat: Oana Florea – deputat PSD, Daniel Zamfir – senator PSD, Florin Lixandru – consilier general (fost secretar de stat în Ministerul Educației), Ioana Neacșu – fost inspector școlar general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.